Happy Cat Care

Ga je op vakantie of wil je een dagje weg? Het is bewezen dat dieren gelukkiger zijn in hun eigen vertrouwde omgeving.  
Daarom kom ik 2x daags bij jou aan huis om de katten te verzorgen.
Ik voer de katten, geef dagelijks vers water, verschoon de kattenbakken, observeer de katten en las een speelkwartier in.
Ik kom uitsluitend voor binnenkatten! Dit heeft de volgende reden: ik wil dagelijks de katten zien en dus observeren om te kijken hoe ze er aan toe zijn. Ik geef dagelijks updates en leuke kiekjes van jouw katten. Dat kan dus niet als ze buiten lopen en nergens te bekennen zijn en je ook maar mag hopen dat de kat niet is weggelopen of, erger nog, overreden. 

Daarnaast ben ik ook beschikbaar als hondenuitlaatservice. Er zijn mogelijkheden van een half uur wandelen tot een uur. Ik pas ook op konijnen, knaagdieren en andere huisdieren.
Tevens hou ik je op de hoogte met leuke kiekjes en updates. 
In overleg verzorg ik ook de post en planten. 

Vraag naar de mogelijkheden!